Monday, March 16, 2015

Setelah sekian lama...

Setelah sekian lama tak menulis, hari ini terasa nak menaip..

Lama tak update dah..

Tapi tak tahu nak tulis apa..oh pasal simpanan emas fizikal lah..powergold..

Dulu saya aktif buka booth menjual pakaian, makanan dan banyak lah..untuk cari side income..duduk di tengah bandar ni tak cukup makan gaji, memang kena cari side income..barang makin mahal..

Maka saya cari satu side income yang sambil boleh spend time dengan kawan kawan sambil boleh menguntungkan saya..

Akhirnya berkenalan dengan powergold. Powergold pada asalnya saya nak saving sahaja sekali tertak sengaja saya buat trading sekali dan networking sekali..

Rupanya ramai kawan kawan yang nak buat simpanan emas fizikal 1gram sama macam saya..yelah nak beli kat kedai emas mahal, rm180/gram..nak beli banyak gram lagi la belum mampu..

Sekarang mampu la juga nak beli setiap bulan walaupun 1gram sebulan, bahkan dapat untung juga hasil trading barang kemas, dapat komisyen juga hasil networking sekali..

Kalau ikutkan, sekarang dah lebih 20gram saya kumpul tapi sebab haritu nak pakai duit maka 10gram dah jual kat pembeli...

Alhamdulillah , andai ada kawan kawan sini nak mulakan simpanan emas fizikal meh roger saya 011 32291841

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. عروض شهر الصوم اتصل الان لتنال افضل العروض التى لن تقبل المنافسة مع شركة بيرم اقوى عروض موسم الصيف وشهر رمضان الكريم اتصل بنا لتجد افضل اسعار الشحن البري لمصر وخصومات هائلة لعملائنا السابقين وخصومات كبيرة لعملائنا الجدد فقط اتصل بنا الان فنحن افضل شركات الشحن في السعودية ممكنن الاستعانة بها فى مجال الشحن البري في السعودية .
    شركة شحن لمصر :
    فى حال لديك قطع اثاث تريد توصيلها من الرياض لمصر او العكس من مصر للرياض نحن نقدم لك هذه الخدمة بشكل إحترافى وبأسعار تنافسية ونقوم بجميع المراحل بدءا من التغليف وإستخدام أفضل الاشرطة اللاصقة لضمان عدم ضياع أى من السلع مرورا بالنقل حتى توصيل شركات الشحن في الرياض الى العنوان الذى تريد بالتحديدد هذا لاننا افضل شحن من السعودية الى مصر .

    لمزيد من المعلومات يرجى زيارة :

    https://beerm-ksa.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%AD%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%89-%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1/

    ReplyDelete