Tuesday, April 15, 2014

Bil. 2 Tahun 2014

Macam tajuk surat pekeliling kan, siap ada bilangan gitu

Belog ni dah boleh lap dengan dettol sebab lama gila tak buka, kategori habuk dia tahap berlapis lapis punya

dah lama tak bercerita kat sini..dulu aku setup belog ini sebagai tempat aku nak taip segala kemarahan, kesedihan, kegeraman, kegembiraan , semua la tanpa express kat golonga manusia.. sebab apa aku pilih belog compare manusia?

sebab belog ni takde perasaan

yelah sebagaimana kita maklum, walaupun kita ramai kawan tapi percaya lah tak semua jujur..kawan memang kawan tapi kawan gitu je lah..setakat nak amek benefit..betul tak aku cakap?

kadang kang bila kita cerita kita happy kat kawan-kawan, bukan semua senang tengok kita happy..dah timbul perasaan dengki, mula timbul banyak cerita tak best

pastu bila cerita sedih, tak semua faham walaupun kata faham..

jadi menulis je la kat belog kan..



*sebenarnya mood sangat tak sabar nak ke korea bulan depan..cuti dah lulus...yahuuuuuuu

1 comment:

  1. عروض شهر الصوم اتصل الان لتنال افضل العروض التى لن تقبل المنافسة مع شركة بيرم اقوى عروض موسم الصيف وشهر رمضان الكريم اتصل بنا لتجد افضل اسعار الشحن البري لمصر وخصومات هائلة لعملائنا السابقين وخصومات كبيرة لعملائنا الجدد فقط اتصل بنا الان فنحن افضل شركات الشحن في السعودية ممكنن الاستعانة بها فى مجال الشحن البري في السعودية .
    شركة شحن لمصر :
    فى حال لديك قطع اثاث تريد توصيلها من الرياض لمصر او العكس من مصر للرياض نحن نقدم لك هذه الخدمة بشكل إحترافى وبأسعار تنافسية ونقوم بجميع المراحل بدءا من التغليف وإستخدام أفضل الاشرطة اللاصقة لضمان عدم ضياع أى من السلع مرورا بالنقل حتى توصيل شركات الشحن في الرياض الى العنوان الذى تريد بالتحديدد هذا لاننا افضل شحن من السعودية الى مصر .

    لمزيد من المعلومات يرجى زيارة :

    https://beerm-ksa.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%AD%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%89-%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1/

    ReplyDelete