Wednesday, April 30, 2014

Qwickie Qwickie Qwickie

apa benda la qwickie eh? qwickie qwickie qwickie..qwickie tu sejenis dessert berasaskan cheese yang premium..kenapa premium? korang kena cuba sendiri..qwickie kitorang tak sama dengan cheese leleh yang banyak boleh dapat di pasaran tu tau plus kitorang pakai cheese yang paling berkualiti dengan harga superb..tak caya?

hanya penggemar cheese tegar yang boleh beza dessert cheese kami..nahh bagi tengok sat bagaimana rupa qwickie tuu


 haa tu la dia..comel kan? ada 4 flava , strawberry, milky cheese, choc and super choc..ramaiiii sangat cakap super choc tu macam askim cornetto..serius, gua tak tipu!

masa aku hantar untuk consignment ke kedai kedai pun depa ingat ini askim tapi bukan..ehh nak tunjuk kat koranggg ni siapa yang dah makan qwickie kitaaa..


abang tajul kitaa pun dah start jadi geng qwickie! abang nuar zainn pun dah okehh..

macam aku sendiri aku suka yang choc sebab sedap..semua sedap tapi aku choc sangat sangat..kat kafe opis aku pun choc dengan super choc paling lajuuu habis okeh..

kami pun dah kembangkan qwickie kami ke seluruh malaysia..macam saya sendiri, ejen ejen saya juga bergerak dengan sangat aktifnya dan bakal menakluki kawasan kami sekalian..alhamdulillah sangat sangat

kalau korang berminat nak sertai team ku, mari la whatsapp saya 017 2156687..

 

2 comments: