Monday, June 9, 2014

Destinasi bajet : Morib Gold Coast

Salam semua..lama tak update cuti cuti bajet

baru baru ni cuti jenjalan, saja bawa anak anak buah berjalan sambil gue pun berehat sama..
kali ni pilih mroib gold coast resort

sebab ramai sangat update pergi sana..jadi, teringin juga nak pergi, best sangat ke..

tapi memang best! serius! tapi ni untuk yang ada anak anak kecil la..untung remaja muda macam i ni yang nak bercuti bersama sama kawan kawan, macam tak berapa sesuai..tapi boleh laa juga korang nak pergi sini kalau tak mau jauh jauh dari kl

perjalanan dalam lebih kurang, batu caves - morib dalam 3 jam la..sebab gerak aritu jam 12 tengahri campur jammed stroberi, sampai sana dalam lebih kurang pukul 2.50 petang

haaa..gue booked melalui agoda..eh nice gak..booked pakai debit card je..al maklum la tak de credit card..


makan pula, kat situ banyak gerai gerai tepi jalan sebab makan kat hotel tu mahal juga dan tak berapa sedap even breakfast pun tak berapa sangat la..




tu taman tema air, once korang check in memang akan dapat FREE 2 tiket masuk taman tema ni untuk dewasa tau..kanak-kanak korang boleh beli kat kaunter.

tapi tiket tu korang boleh pakai balik selagi korang tak check out..kalau korang stay 3 hari 3 malam, pun boleh masuk pakai tiket yang sama tu saja..

belah belakang ada untuk makan steamboat dan juga makanan laut, best jugak tapi yang itu gue tak pergi sebab nya bawa budak tau je la..mana reti duk diam, pastu penat tido..

total duit dibelanjakan untuk ke morib gold coast ni -

tol : pergi balik rm10
hotel agoda : rm260
makan : rm30 (kedai kedai luar tepi jalan je)
minyak (persona) : rm 50 pergi balik

total : rm350..kan?

happy dapat, enjoy dapat, famili bonding pun dapat..what else?

1 comment:

  1. عروض شهر الصوم اتصل الان لتنال افضل العروض التى لن تقبل المنافسة مع شركة بيرم اقوى عروض موسم الصيف وشهر رمضان الكريم اتصل بنا لتجد افضل اسعار الشحن البري لمصر وخصومات هائلة لعملائنا السابقين وخصومات كبيرة لعملائنا الجدد فقط اتصل بنا الان فنحن افضل شركات الشحن في السعودية ممكنن الاستعانة بها فى مجال الشحن البري في السعودية .
    شركة شحن لمصر :
    فى حال لديك قطع اثاث تريد توصيلها من الرياض لمصر او العكس من مصر للرياض نحن نقدم لك هذه الخدمة بشكل إحترافى وبأسعار تنافسية ونقوم بجميع المراحل بدءا من التغليف وإستخدام أفضل الاشرطة اللاصقة لضمان عدم ضياع أى من السلع مرورا بالنقل حتى توصيل شركات الشحن في الرياض الى العنوان الذى تريد بالتحديدد هذا لاننا افضل شحن من السعودية الى مصر .

    لمزيد من المعلومات يرجى زيارة :

    https://beerm-ksa.com/%D8%B4%D8%B1%D9%83%D8%A9-%D8%B4%D8%AD%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%89-%D9%84%D9%85%D8%B5%D8%B1/

    ReplyDelete