Tuesday, March 12, 2013

loser

makin lama aku duk sini, rasa makin loser..

aku suka environment sini tapi aku tak suka keje sini..boleh? tak bersyukur kan?

aku suka suasana yang aku banyak keje, aku dapat dulu masa di opis lama tapi environment pula aku tak gemor..sekarang, keje sangat kurang tapi environment pula sangat best..

adil kan?

banyak benda aku tak belajar kat sini..jujurnya, aku rindu kerja lama aku..setiap hari semak kontrak, berbincang pasal kontrak..aku suka kontrak..dan pendakwaan..

nasib la kalau budak opis baca entri aku..tapi ni la yang aku rase..aku rase sangat sangat la loser..

maybe sebab sini terlalu ramai sangat legal assistant..sepatutnya setiap kementerian bagi 2 orang je sudah..sampai 4 orang, jadi kerja tu tah..macam mana skt aku nanti nih..cane nak kira T__T


* merungut je keje aku kan? 

No comments:

Post a Comment